728 x 90

Руски майстор на ламарината връща към живот смачкан Mercedes GLK (видео)

    В последния си засега епизод в YouTube, добре познатият ни руски механик Артур Тусик поема задачата по ремонта на тежко ударен автомобил Mercedes-Benz GLK. Интересното този път е, че на пръв поглед щетите не изглеждат големи, но ударът в задната част всъщност е деформирал доста основата на задния капак и бронята. И този път Тусик

    В последния си засега епизод в YouTube, добре познатият ни руски механик Артур Тусик поема задачата по ремонта на тежко ударен автомобил Mercedes-Benz GLK.

    Интересното този път е, че на пръв поглед щетите не изглеждат големи, но ударът в задната част всъщност е деформирал доста основата на задния капак и бронята.

    И този път Тусик прибягва до рязане на панел и подмяна с такъв от друга кола. Разбира се, има и процедури по изтегляне на някои греди със съответните уреди. За радост, щети по окачването няма.

    След като връща формата на задната част до оригинал, следва изтегляне на различни вдлъбнатини по страничната част на каросерията с т.нар. "обратен чук".

    Щети за отстраняване има и по предницата, но там процедурите привършват бързо. Следва цялостно пребоядисване, накичване на различните елементи и, както винаги, резултатът е автомобил, който изглежда като нов.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт