728 x 90

Hertz/Аутотехника отпразнува 22 рожден ден на дъждовно парти с Мария Илиева

Една от водещите рент-а-кар и лизинг компании в България, Hertz, отпразнува 22-ия си рожден ден с дъждовно парти в Raffy Bar & Gelato Pool. Събитието се организира специално за корпоративни и крайни клиенти за втора поредна година. „За нас е важно всеки един краен потебител да ни познава, освен мениджмънта на големите компании, така и

Една от водещите рент-а-кар и лизинг компании в България, Hertz, отпразнува 22-ия си рожден ден с дъждовно парти в Raffy Bar & Gelato Pool. Събитието се организира специално за корпоративни и крайни клиенти за втора поредна година.

„За нас е важно всеки един краен потебител да ни познава, освен мениджмънта на големите компании, така и всеки клиент, който пряко и ежедневно използва нашата услуга – автомобилите на лизинг. Искаме да сме разпознаваеми и близки до ежедневните ползватели на нашата лизинг услуга,“ коментира Кристина-Чакърова Колева, оперативен мениджър Hertz/ Аутотехника ООД.

„Благодарим на клиентите си, които дъждът не успя да спре и изживяхме незабравим празник. Успяхме да направим Raffy Pool от най-лятната локация в прекрасно място за парти и в дъждовно време. Поредното доказателство, че когато има желание, има и начин,“ добави Елена Калабакова, маркетинг мениджър Hertz/ Аутотехника ООД. 

Специален гост на събитието бе певицата Мария Илиева, която взриви публиката с едночасовото си изпълнение, а Ненчо Балабанов пя и разсмива гостите цяла вечер.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт