728 x 90

Как изглежда морга за автомобили Porsche?

Как изглежда морга за автомобили Porsche?

Авточастите втора употреба са доста разпространено решение за леки ремонти у нас. Често, когато чисто нова част струва в пъти повече от употребявана такава, собствениците прибягват до този избор. И, в интерес на истината, т.нар. морги за леки коли не са често срещани само у нас. Особено разпространени те са във Великобритания, където на практика

Авточастите втора употреба са доста разпространено решение за леки ремонти у нас. Често, когато чисто нова част струва в пъти повече от употребявана такава, собствениците прибягват до този избор.

И, в интерес на истината, т.нар. морги за леки коли не са често срещани само у нас. Особено разпространени те са във Великобритания, където на практика всяка популярна автомобилна марка има поне няколко такива склада.

Но какво ли правят собствениците на скъпи и редки автомобили като Porsche? У нас може би нямат особен избор, освен да купуват чисто нови части, но на Острова имат морги и за такива екзотики.

Снимки от скорошен репортаж на AutoExpress показват колко много автомобили от немската марка са били превърнати в донори на части от фирма с името Douglas Valley Breakers.

Тя е специализирана в изкупуването на катастрофирали и тежко повредени коли от Porsche, Ferrari, Lamborghini, Lotus и много други. Виждаме всякакви модели супер и спортни коли, а цените на частите са по договаряне.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт