728 x 90

На автоматична автомивка с кола без покрив и врати… (видео)

Автоматичните автомивки са едно от най-хитрите решения за шофьорите с натоварен график. За около 5-6 минути колата е върната към пълния си блясък, подсушена и готова да тръгне отново по улиците. Но колко често ви се случва да видите автомобил без покрив и врати на такава автомивка? Тук не говорим за разглобена машина, а за

Автоматичните автомивки са едно от най-хитрите решения за шофьорите с натоварен график. За около 5-6 минути колата е върната към пълния си блясък, подсушена и готова да тръгне отново по улиците.

Но колко често ви се случва да видите автомобил без покрив и врати на такава автомивка? Тук не говорим за разглобена машина, а за серийния модел Smart Crossblade, който бе произведен в тираж от 2000 бройки преди години.

Той разполага със стандартно купе от Smart, но без вратите и покрива, а интериорът е устойчив на вода. Група младежи от Германия решава да изпита това, като влиза с колата в автоматична автомивка. Единствената подготовка включва бански и шнорхели.

Във видеото, което можете да гледате по-долу, лудите глави споделят, че в нито един момент не са изпитвали твърде силна болка от миещите четки. По-голям проблем била системата за подсушаване, която духала с твърде студен въздух.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт