728 x 90

Carsharing по руски

Услугата за споделено пътуване Carsharing за мнозина е бъдещето на транспорта. Отдаването на коли под наем на различни шофьори от няколко години работи успешно в Германия и САЩ, като в играта се включиха и големите производители като Mercedes с car2go и BMW с DriveNow. Carsharing естествено стъпи и в Русия, като лидер на пазара е

Услугата за споделено пътуване Carsharing за мнозина е бъдещето на транспорта. Отдаването на коли под наем на различни шофьори от няколко години работи успешно в Германия и САЩ, като в играта се включиха и големите производители като Mercedes с car2go и BMW с DriveNow.

Carsharing естествено стъпи и в Русия, като лидер на пазара е фирмата Delimobil. На своя уебсайт от компанията уточняват, че отдават автомобилите си на цена от само 7 рубли в минута (около 0,09 евро), което ги прави по-евтин вид транспорт от такситата в Москва. Delimobil обаче има сериозен проблем с местните автокрадци. Мошениците наемат автомобилите с фалшиви лични и кредитни карти и буквално ги "разкоствали". В интернет има много снимки на коли без гуми, фарове и врати.

Друг проблем, с който се сблъсква от Delimobil е, че техните коли често участват в пътни инциденти и че се карат като "за последно".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт