728 x 90

Ловният сезон започна в Интер Експо Център

Ловният сезон започна в Интер Експо Център

Актуални продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват гостите на 26-ото издание на изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“. Най-голямото специализирано събитие у нас за лов, риболов и спорт стартира вчера в зала 6 на Интер Експо Център София и ще продължи до 29 септември, включително. „През тази година отчитаме ръст в броя изложители“,

Актуални продукти, богата съпътстваща програма и разнообразни изненади очакват гостите на 26-ото издание на изложение „Наслука – лов, риболов, спорт“. Най-голямото специализирано събитие у нас за лов, риболов и спорт стартира вчера в зала 6 на Интер Експо Център София и ще продължи до 29 септември, включително.

„През тази година отчитаме ръст в броя изложители“, съобщават организаторите. Общо 61 компании са разположили своите щандове. Всички те ще представят над 500 продукта за любителите и професионалистите в лова, риболова и спорта.

Сред предложенията ловците и риболовците ще открият премиерни за страната ни ловни оръжия, въдици и принадлежности за риболов, оптични уреди от световни производители и специализирано облекло, създадено да осигури удобство на ловеца при сурови метеорологични условия.

За придвижването в пресечени терени и за любителите на офроуда изложителите представят лебедки, въздушни блокажи, гуми, джанти, аксесоари за офроуд и много други. „Под светлината на прожекторите“ застава и умопомрачаващият пикап на един от световните производители на автомобили – Mercedes X-Class.

За бързото и безопазно придвижване във водните басейни посетителите откриват разнообразие от лодки, сред които такива с подвижни колони за управление и каяци, снабдени с иновативни системи на придвижване. Богат избор имат и всички къмпингари – различни предложения, сред коитo мобилни бани и оборудване от най-високо ниво.

Многобройни изненади очакват посетителите през всички дни на изложението. Те ще имат възможност за спечелването на разнообразни награди. Една от изненадите е томбола с анкетни карти за общо четири награди.

Посетителите получават анкетата при закупуването на своя билет, а победителите ще бъдат изтеглени в последния ден на изложението – 29 септември, събота. Голямата награда е оптика Vortex Crossfire II 3-9х40 от ISD Bulgaria, а останалите три са: 100% водоустойчив Tractive GPS, ловна серия, от Maveshop; саморазгъваща се сгъваема палатка за баня или тоалетна в камуфлажен цвят от Outdoor & Camping Comfort и кинетично въже Power Line от Power Winch Bulgaria. Всеки желаещ да се включи в надпреварата за спечелването на тези изключителни награди ще трябва да попълни анкета, която може да бъде открита на входа на изложението.

Едно от основните съпътстващи събития ще бъде и превърналата се в традиционна Международна киноложка изложба. През последния изложбен ден, 29 септември, любителите на четириногите любимци ще могат да наблюдават качествата и уменията на многобройните участници, най-добрите от които разбира се, ще бъдат отличени. Ценителите, а със сигурност и не само те, могат да се насладят и на изящна диорама. Специална изложба през тази година организира и Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт