728 x 90

BMW: омръзна ни от критики за 3-та Серия

BMW лансира чисто ново поколение 3-Series преди около десетина дни, а шефове от баварската компания вече коментират амбициите на модела. Най-цветущо се оказа изказването на Клаус Фролих, член на борда на директорите отговорен за развойната дейност, който застана твърдо зад новия модел. "Всички журналисти от Америка, Великобритания и Австралия не спират да повтарят, че последното

BMW лансира чисто ново поколение 3-Series преди около десетина дни, а шефове от баварската компания вече коментират амбициите на модела. Най-цветущо се оказа изказването на Клаус Фролих, член на борда на директорите отговорен за развойната дейност, който застана твърдо зад новия модел.

"Всички журналисти от Америка, Великобритания и Австралия не спират да повтарят, че последното истинско BMW 3-Series e E46 CSL. Не искам да чувам тези глупости повече!"


Вижте цената на новата "тройка"!


В интервю за Motoring, Фролих коментира най-вече пътното поведение на новата машина. Според него инженерите на марката са се постарали да направят най-добрия модел в сегмента по отношение на усещането зад волана и това трябва да си проличи още в първите тестове.

На помощ в случая идва новата платформа CLAR, която помага едновременно с намаляване на общото тегло и подобряване на показателите за якост на странично усукване.


Всичко за новата 3-та Серия


 

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт