728 x 90

Бойко Борисов инспектира дубайските патрулки (снимки и видео)

Премирът на България Бойко Борисов се запозна в детайли с полицейските и специализирани автомобили, които се използват от дубайските сили на реда. Борисов продължава посещението си в Обединените Арабски Емирства и предстои да се срещне с управника на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум. "Посетих Центъра по операциите на полицията в Дубай. Ръководителите на полицията

Премирът на България Бойко Борисов се запозна в детайли с полицейските и специализирани автомобили, които се използват от дубайските сили на реда. Борисов продължава посещението си в Обединените Арабски Емирства и предстои да се срещне с управника на емирство Дубай шейх Мохамед Бин Рашед Ал-Мактум.

"Посетих Центъра по операциите на полицията в Дубай. Ръководителите на полицията презентираха автомобилите и техниката, с която разполага Центъра. Той координира дейността на полицията и функциите на около 28 000 камери в целия град. В него постоянно дежурят 80 полицейски служители," написа в профила си във Facebook министър-председателят.

Машините, с които Борисов се е запознал, са доста различни от патрулните автомобили, които виждаме по нашите географски ширини. Единият от SUV автомобилите е специална изработка на ливанската компания Lykan, брониран и с допълнителна екипировка. Всъдеходът беше представен буквално преди броени дни на изложение в Дубай.

Дубайската полиция е известна с това, че разполага с някои от най-скъпите суперколи в своя авто парк. Борисов, както показват снимки от социалната мрежа, е успял да види само малка част от тези коли, включително полицейски McLaren и мотоциклет от парка на пазителите на реда на две колела.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт