728 x 90

Тестват всяка бройка Audi R8 по обществени пътища преди доставка

Тестват всяка бройка Audi R8 по обществени пътища преди доставка

Audi R8 си остава една от малкото суперколи на пазара, която не използва турбо тяга или електрификация. 5.2-литовият мотор на колата продължава да има атмосферно пълнене, което е истинска екзотика в наши дни. Но не само това прави R8 специално предложение. Наскоро стана ясно, че всеки един екземпляр от модела преминава през щателна проверка преди

Audi R8 си остава една от малкото суперколи на пазара, която не използва турбо тяга или електрификация. 5.2-литовият мотор на колата продължава да има атмосферно пълнене, което е истинска екзотика в наши дни.

Но не само това прави R8 специално предложение. Наскоро стана ясно, че всеки един екземпляр от модела преминава през щателна проверка преди да бъде доставен на своя бъдещ нов собственик.

И ако това изобщо не е изненадващо с оглед на стандартите за качество в индустрията, то фактът, че всяка кола се кара по обществени пътища в рамките на 40-50 километра определено ни изненадва.

За да бъдат сигурни, че няма да причинят щети по машината, хората от немската компания облицоват голяма част от нея с предпазно фолио. Може би немалка част от тестовите прототипи R8, които се срещат из Германия, всъщност са бъдещи клиентски екземпляри.

R8 е единственият модел на марката, който преминава през такъв тип изпитания преди доставка. Това не е изненадващо, имайки предвид факта, че R8 е и най-скъпата кола, която немците предлагат.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт