728 x 90

Вижте най-лесния начин да слушате музика от телефона си в колата (видео)

Едно от множеството технологични предимства на съвременните коли е възможността за връзка на смартфон с вградената инфотейнмънт система. Такава връзка често позволява слушане на музика директно от телефона. От известно време подобно решение има и за по-стари модели автомобили. Дори не е необходимо да разполагате със заводска система, единственото важно условие е да разполагате с

Едно от множеството технологични предимства на съвременните коли е възможността за връзка на смартфон с вградената инфотейнмънт система. Такава връзка често позволява слушане на музика директно от телефона.

От известно време подобно решение има и за по-стари модели автомобили. Дори не е необходимо да разполагате със заводска система, единственото важно условие е да разполагате с AUX вход.

Джаджи като тази от видеото по-долу се връзват лесно с телефона ви чрез Bluetooth и изпращат качествен сигнал към аудио системата. Подобни устройства се намират за около 10-на долара, а вече ги има и по българските специализирани магазини.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт