728 x 90

На Острова продават оригиналното Subaru Impreza от Kingsman (видео)

На Острова продават оригиналното Subaru Impreza от Kingsman (видео)

Уникално Subaru Impreza Hawkeye STi, използвано при снимките на екшъна Kingsman: The Secret Service (2014 г., режисьор Матю Вон), се продава в Хортхемптън, Великобритания. Независимо, че външно изглежда като стандартен WRX, автомобилът е тунингован. Както може да се види от снимките в eBay поста, двигателят на автомобила е в багажника, а в кабината има два

Уникално Subaru Impreza Hawkeye STi, използвано при снимките на екшъна Kingsman: The Secret Service (2014 г., режисьор Матю Вон), се продава в Хортхемптън, Великобритания. Независимо, че външно изглежда като стандартен WRX, автомобилът е тунингован.

Както може да се види от снимките в eBay поста, двигателят на автомобила е в багажника, а в кабината има два волана. Необикновеният дизайн е специално създаден за сцени от филма – особено тази след прочутия дрифт.

Според продавача, модификацията на автомобила е STI Spec D, двигателят е променен, а кабината има защитна рамка. Пробегът на колата е 67 000 мили (107 803 км), а цената – £5950 (€6720).

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт