728 x 90

Продават състезателно Ferrari в мащаб 1:8 на цената на нов VW Golf

В света на колекционерите няколко хиляди долара за умален модел на автомобил не са нещо нечувано. Но как ви звучи да се разделите със сума от над 30 000 лв. за машина в мащаб 1:8? 16 625 долара иска сайтът Amalgam Collection за състезателно Ferrari 250 LM в мащаб точно 1:8. Колата е наистина специална,

В света на колекционерите няколко хиляди долара за умален модел на автомобил не са нещо нечувано. Но как ви звучи да се разделите със сума от над 30 000 лв. за машина в мащаб 1:8?

16 625 долара иска сайтът Amalgam Collection за състезателно Ferrari 250 LM в мащаб точно 1:8. Колата е наистина специална, като това обяснява сериозната й цена.

Умалената количка пресъздава супер точно най-скъпото Ferrari продадено на търг някога. Именно този автомобил, в реалния си размер, се продава за 18.26 милиона долара.

Освен това, умаленото копие пресъздава безкомпромисно щетите по състезателната машина, която печели "24 часа на Льо Ман" през 1965. Например, можете да видите разкъсаният заден десен калник от спукалата сед под него по време на надпреварата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт