728 x 90

Щур тунинг – "самолет" от пикап GMC Sierra (видео)

Щур тунинг – "самолет" от пикап GMC Sierra (видео)

В онлайн-аукциона eBay продадоха уникален "самолетомобил", направен ръчно върху базата на популярния в Америка пикап GMC Sierra и лекомоторния самолет Cessna. Необичайният Planecar с витло на радиаторната решетка струва на новия собственик $17 908. Трябва да се отбележи, че, независимо от променената до неузнаваемост конструкция, даденото превозно средство по документи все пак се счита за

В онлайн-аукциона eBay продадоха уникален "самолетомобил", направен ръчно върху базата на популярния в Америка пикап GMC Sierra и лекомоторния самолет Cessna. Необичайният Planecar с витло на радиаторната решетка струва на новия собственик $17 908.

Трябва да се отбележи, че, независимо от променената до неузнаваемост конструкция, даденото превозно средство по документи все пак се счита за пипак GMC Sierra 2500 HD, а всички внесени промени са признати за тунинг по колата.

Иначе казано, този "хибрид-кентавър" може да се ползва свободно за шоу и дори да заработва от сватби. В движение този Planecar се привежда чрез мощен 6,0-литров бензинов двигател с автоматична скоростна кутия и задно задвижване. В салона са предвидени шест места.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт