728 x 90

Офроуд по руски: луксозни джипки се борят с кал и сняг (видео)

    Модерните SUV автомобили често за критикувани за това, че не се представят особено добре извън пътя. Все пак, има модели, които могат да се справят с лек до среден офроуд, а видеата по-долу ни показват къде са лимитите на възможностите им. Един от доста популярните YouTube канали от Русия поставя на различни изпитания модели от

    Модерните SUV автомобили често за критикувани за това, че не се представят особено добре извън пътя. Все пак, има модели, които могат да се справят с лек до среден офроуд, а видеата по-долу ни показват къде са лимитите на възможностите им.

    Един от доста популярните YouTube канали от Русия поставя на различни изпитания модели от типа на Audi Q7, Mercedes-Benz G-Class, Range Rover и Porsche Cayenne. В различна степен, всеки един от тези модели успява да се справи с доста сериозни препятствия.

    Със сигурност поведението им извън пътя не е впечатляващо за хората, запознати с истинския офроуд, но тук важно е друго. Това са коли, които на асфалт могат да ускорят от място до 100 км/ч за 5-6 секунди и да развият максимална скорост от 250 км/ч. И, все пак, да газят сериозно в кал и сняг.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт