728 x 90

Nissan кръсти GT-R на тенис звезда

Nissan кръсти GT-R на тенис звезда

Големите компании, не само автомобилните, често наемат популярни личности от света на спорта, шоубизнеса или просто такива, които са известни, за да са техни посланици. Приятна работа, която обикновено носи и хубави пари, но понякога са възможни и допълнителни приятни изненади. Все пак, рядко се случва автомобилна компания да пусне на пазара специална версия на

Големите компании, не само автомобилните, често наемат популярни личности от света на спорта, шоубизнеса или просто такива, които са известни, за да са техни посланици. Приятна работа, която обикновено носи и хубави пари, но понякога са възможни и допълнителни приятни изненади.

Все пак, рядко се случва автомобилна компания да пусне на пазара специална версия на най-атрактивния си модел, кръстена на посланик на марката. Точно това обаче стана с шампионката при жените от US Open Наоми Осака, като тенис звездата е посланик на Nissan от септември. И сега се задава специална версия на GT-R, която ще носи нейното име.

Вчера от Nissan официално потвърдиха, че продажбите на GT-R Naomi Osaka започват през януари, автомобилът е създаден в чест и с помощта на тенисистката. Ограничената серия ще е от едва 50 коли, като все още не се знае на кои пазари ще се продават те, както и каква ще е цената им.

Тепърва ще се уточняват и промените спрямо стандартния GT-R, но вече е ясно, че серията Osaka ще получи LED стоп светлини на карбоновия заден спойлер, както и позлатена табелка с номера на шасито и мотора, поставена в двигателния отсек. Най-сериозният принос на Наоми при създаването на специалната серия, носеща нейното име, е изборът на цветовете, в които ще се предлагат тези 50 броя GT-R.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт