728 x 90

Лада с 38-инчови колела? Да видим… (видео)

    Един от най-популярните руски канали в YouTube носи името Garage54. Основното занимание, типично по руски, са щуротии със стари автомобили на прага на бракуване. Поредният нов проект се базира на Лада 2106, на която са монтирани 38-инчови колела за офроуд машина. За целта са поставени необходимите спейсъри, като на предната ос те са по-дълги, за

    Един от най-популярните руски канали в YouTube носи името Garage54. Основното занимание, типично по руски, са щуротии със стари автомобили на прага на бракуване.

    Поредният нов проект се базира на Лада 2106, на която са монтирани 38-инчови колела за офроуд машина. За целта са поставени необходимите спейсъри, като на предната ос те са по-дълги, за да може автомобилът да завива.

    Първият тест на пътя показва, че машината има достатъчно мощност, за да се движи адекватно въпреки огромното тегло на колелата. Завиването е проблем, който се решава с връщането на заводските гуми само на предната ос.

    Тогава е намерен и най-добрият баланс – колата се маневрира успешно, а задните колела я правят в истинска дрифт машина. Изненадани сме, че окачването издържа дори и на това голямо натоварване в заводската си форма.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт