728 x 90

Видео на седмицата: Първо рекламно видео на BMW Серия 7

    След като през седмицата BMW официално показа модернизирания вариант на топлимузината си Серия 7, баварската компания представи и първия си комерсиален филм на модела. Голямата новост в интериора е наличието на последната версия на дигиталното инструментно табло на BMW. Талбото познаваме от новите X5 и 8-Series. 7-Series може вече да се похвали и със стандартно

    След като през седмицата BMW официално показа модернизирания вариант на топлимузината си Серия 7, баварската компания представи и първия си комерсиален филм на модела.

    Голямата новост в интериора е наличието на последната версия на дигиталното инструментно табло на BMW. Талбото познаваме от новите X5 и 8-Series. 7-Series може вече да се похвали и със стандартно безжично зарядно устройство разположено точно до поставките за чаши за по-лесен достъп.

    В двигателната гама прави впечатление наличието на сериозно преработен 4,4-литров V8 мотор. Той генерира с 80 к.с. повече отпреди, като пикът сега възлиза на 523 к.с. Най-мощен остава остава 12-цилиндровият модел M760i, който ще продължи в новата моделна година с мощност от 600 к.с. Въртящият момент достига цели 850 Нм.

    В зависимост от пазара, още с лансирането на модела тази пролет BMW ще предлага и плъг-ин хибридна версия. Тя ще има максимална мощност от 389 к.с.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт