728 x 90

Кои са най-популярните коли в Instagram?

Кои са най-популярните коли в Instagram?

В наши дни, всеки иска да бъде звезда в социалните платформи. Една от тях – Instagram, дава възможност особено лесно да придобиете 15-минутна слава. От нея се използват не само популярни личности, но и фенове на автомобилите, за да поддържат интереса към колата си жив постоянно. Veygo Magazine създаде кратка класация, която откроява 15-те най-популярни

В наши дни, всеки иска да бъде звезда в социалните платформи. Една от тях – Instagram, дава възможност особено лесно да придобиете 15-минутна слава. От нея се използват не само популярни личности, но и фенове на автомобилите, за да поддържат интереса към колата си жив постоянно.

Veygo Magazine създаде кратка класация, която откроява 15-те най-популярни коли, пикапи и SUV-та в социалната мрежа за споделяне на снимки. Ще се изненадате да откриете, че на челни позиции се класират не само модели на Lamborghini и Ferrari, а и на далеч по-скромни като ексклузивност брандове.

Методологията на измерването е проста. Авторите са намерили двата най-популярни тага за всяка една от колите и са събрали броя на ползването им. Така се създава не напълно прецизно, но все пак цялостна картина на популярността на отделни коли в Instagram.

Челно място с почти 12 милиона използвания на таговете е Ford Mustang, като най-близкият му съперник, Honda Civic, изостава с над 4.5 милиона споделяния. На трето място е Nissan GT-R със 7.19 милиона използвания на таговете, следван от BMW M3 (5.817 млн.) и Jeep Wrangler (5.137 млн.)

Челната десетка се допълва от Chevrolet Camaro, Chevrolet Corvette, BMW M4, Lamborghini Aventador и Audi R8.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт