728 x 90

13-годишно момче зарадва майка си с нова кола

    Уилиам Престън, 13-годишно момче от САЩ, се превърна в интернет герой, след като успя да купи със собствени средства автомобил за майка си. Въпросната жена на име Кристал отглежда сама трите си деца и още три кучета в град Фернлей. Уилиам заработвал дребни суми като помагал на съседите си да разчистват дворовете и складовете си.

    Уилиам Престън, 13-годишно момче от САЩ, се превърна в интернет герой, след като успя да купи със собствени средства автомобил за майка си. Въпросната жена на име Кристал отглежда сама трите си деца и още три кучета в град Фернлей.

    Уилиам заработвал дребни суми като помагал на съседите си да разчистват дворовете и складовете си. Видял в интернет клипчета с други момчета, които купуват коли за майка си, и решил да последва примера.

    Открил стар Chevrolet Metro за продажба в близост и се свързал със собственичката. Предложил й или своя PlayStation, или да работи в двора й – първоначално жената отказала, но скоро след това склонила.

    Когато сделката приключила и Кристал получила "новата" си кола, тя била изключително горда от постъпката на сина си и я споделила в социалните мрежи. По-малко от две седмици по-късно, малкият Уилиам е един от най-популярните герои на деня във Facebook.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт