728 x 90

Как изглежда Toyota Tundra след повече от 1,6 милиона км (видео)

Пикап, произведен през 2007 година, навъртя 1 000 000 мили (1 609 344 м) и, изглежда, може да преодолее още толкова?! Собственикът Аарон Марвелт от Луизиана работи като куриер в транспортно-експедиционна компания и никога не се е оплаквал от състоянието на машината. "Тундра"-та изглежда доста добре, въпреки че е пълна с драскотини и вдлъбнатини по

Пикап, произведен през 2007 година, навъртя 1 000 000 мили (1 609 344 м) и, изглежда, може да преодолее още толкова?! Собственикът Аарон Марвелт от Луизиана работи като куриер в транспортно-експедиционна компания и никога не се е оплаквал от състоянието на машината.

"Тундра"-та изглежда доста добре, въпреки че е пълна с драскотини и вдлъбнатини по тялото, а седалките са разпокъсани. Аарон твърди, че за 12 години не е правил никакъв ремонт, както и не е подлагал на пренастройка или капитален ремонт 4,7-литровия V8 двигател.

Единствената промяна е била при пробег 1 270 000 км, когато се наложила смяна на автоматичната скоростна кутия. Собственикът признава, че често е пренатоварвал пикапа и го е използвал да тегли закъсалите коли на колегите си.

Това не е първата Tundra с подобен пробег. През 2016 г. друг собственик на този модел от Луизиана получи нов пикап от Toyota в размяна за стария.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт