728 x 90

Празник с безплатно каране на кънки и много награди в София

    За 27-а поредна година „Българска федерация спорт за всички” организира Зимно предизвикателство, което по традиция събира стотици желаещи за спорт. Тазгодишното събитие ще се проведе безплатно на 22 февруари (събота) от 12:00 часа на ледена пързалка „Юнак”, в центъра на София. Проявата е без състезателен характер, а целта на този спортен празник е да популяризира

    За 27-а поредна година „Българска федерация спорт за всички” организира Зимно предизвикателство, което по традиция събира стотици желаещи за спорт. Тазгодишното събитие ще се проведе безплатно на 22 февруари (събота) от 12:00 часа на ледена пързалка „Юнак”, в центъра на София.

    Проявата е без състезателен характер, а целта на този спортен празник е да популяризира здравословния начин на живот чрез практикуване на зимни спортове. За всички, които искат да се включат, организаторите от БАСВ са приготвили много награди и изненади, като кънките и ползването на пързалката са безплатни!

    Подобни зимни предизвикателства се правят и в други градове в страната като: Благоевград, Пловдив, Троян, Варна, Силистра, Враца, Чирпан, Ямбол и други. Събитието е част от Националната програма за физическа активност и развитие на българското население БУЛФАР и се провежда ежегодно от 1994 година. Инициативата е с финансовата подкрепа на Министерството на младежта и спорта.
     
    „Каним всеки, който иска да се забавлява и да кара кънки на ледената пързалка „Юнак” в съботния ден. Няма ограничения за възраст. От 12:00 до 18:00 часа ще бъде празникът, като чрез томбола ще раздадем много награди. Освен това сме поканили и известни спортни личности, които да се включат в зимното предизвикателство”, сподели председателят на БАСВ Десислава Илиева.

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт