728 x 90

Вижте пустите заснежени улици на София (видео и снимки)

Вижте пустите заснежени улици на София (видео и снимки)

Почти целият свят е блокиран в следствие мерките за ограничаване на разпространението на коронавирус. Ужасяващо за икономиката и бизнеса, но превъзходно за природата. Само преди дни ви показахме как изглеждат безлюдните улици на Ню Йорк, който в момента е районът с най-много случаи на COVID-19 в САЩ.  Сега е време да обърнем поглед и към

Почти целият свят е блокиран в следствие мерките за ограничаване на разпространението на коронавирус. Ужасяващо за икономиката и бизнеса, но превъзходно за природата.

Само преди дни ви показахме как изглеждат безлюдните улици на Ню Йорк, който в момента е районът с най-много случаи на COVID-19 в САЩ. 

Сега е време да обърнем поглед и към нашата столица, която също е в авариен режим и със сериозно намален трафик от пътници и автомобили.

Няколко професионални снимки от страницата Етюд-и-те на София / Sketches of Sofia във Facebook ни пренасят по пустите тротоари и булеварди на София, покрити с пресен пролетен. Снимките са направени във вечерта на 1 април.

Любителско видео, предоставено от потребител (Iassen Djabirov) в страницата Забелязано в София, пък ни показва дневни кадри от дрон. За жалост, видеото не е публично и не може да бъде вграждано в сайтове, можете да го видите като цъкнете тук.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт