728 x 90

Да почистиш може би най-мръсната кола на света (видео)

Да почистиш може би най-мръсната кола на света (видео)

Все по-разпространени и у нас стават услугите за пълно почистване на екстериора и интериора на автомобила, което понякога включва дори и разглобяване на отделни компоненти. Този тип валетиране на автомобили е доста разпространен в някои страни, като особено силно явлението се наблюдава във Великобритания. Именно от там идва видеото по-долу, което ни показва процеса по

Все по-разпространени и у нас стават услугите за пълно почистване на екстериора и интериора на автомобила, което понякога включва дори и разглобяване на отделни компоненти.

Този тип валетиране на автомобили е доста разпространен в някои страни, като особено силно явлението се наблюдава във Великобритания.

Именно от там идва видеото по-долу, което ни показва процеса по почистване на автомобил Ford Mondeo от 2014 година. Макар и машината да е на много малко километри, визуалното й състояние е потресаващо.

В края на видеото можем да видим, че пълната процедура отнема над 15 часа за специалиста, който я извършва. Освен детайлно интериорно почистване, виждаме измиване с няколко вида препарати на екстериора, както и бързо полиране на лаковото покритие.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт