728 x 90

Във Франция: Взеха книжката на Григор Димитров заради превишена скорост

    Френски медии съобщават, че двама тенисисти са били солено глобени заради движение с превишена скорост. Сред тях се смята, че е и родната звезда на спорта Григор Димитров. Все още няма официално потвърждение, но в социалните мрежи се говри, че Димитров, задно с колегата си Даниил Медведев, се е движил със скорост между 160 и

    Френски медии съобщават, че двама тенисисти са били солено глобени заради движение с превишена скорост. Сред тях се смята, че е и родната звезда на спорта Григор Димитров.

    Все още няма официално потвърждение, но в социалните мрежи се говри, че Димитров, задно с колегата си Даниил Медведев, се е движил със скорост между 160 и 180 км/ч в отсечка, в която ограничението е 110 км/ч.

    Спрени поради висока скорост са около 10 автомобила, като два от тях са управлявани именно от двамата играчи. Самоличността им не е била разпозната от служителите на ред.

    По първоначални данни двамата са били глобени с по 750 евро, а освен това са били отнети и шофьорските им книжки. Българинът се е връщал от демонстративния турнир на Патрик Муратоглу в Ница и се е движел в посока Монако. 

     

     

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт