728 x 90

Работник в автомивка се "повози" на Mercedes-Maybach в Москва

    В центъра на Москва работник от автомивка открадна от работата си седан Mercedes-Benz Maybach S400. Човекът е задържан и по случая се води следствие. Според полицаите крадецът се намира под подписка за неотклонение от града. Както съобщават местните медии, задържаният е 27-годишен провинциалист. Според думите му, негов колега го помолил да премести луксозната кола от

    В центъра на Москва работник от автомивка открадна от работата си седан Mercedes-Benz Maybach S400. Човекът е задържан и по случая се води следствие. Според полицаите крадецът се намира под подписка за неотклонение от града.

    Както съобщават местните медии, задържаният е 27-годишен провинциалист. Според думите му, негов колега го помолил да премести луксозната кола от водоструйката. Обвиняемият твърди, че видял по майбаха вода и решил да "издуха" влагата като го покара из Москва.

    Заради лошо познаване на града, според неговите думи, той се объркал и не успял да се върне в автомивката. За да уточни адреса миячът влязъл в един от магазините на улица "Тверская", но когато се върнал до колата там вече го чакали полицаите!

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт