728 x 90

Зевзек спечели MINI с… пениса си

Немската радиостанция 89.0 RTL Radio награди Андреас Мюлер от Магдебург с MINI Cooper, съобщи star-motoring.com. Дотук нищо изненадващо, но интересното в случая е, че той успял да спечели мъника, който струва €23 000 с помощта на… пениса си. Той използвал мъжествеността си в конкурс за татуировки на необичайни места. Мюлер се измъчил в салона, но

Немската радиостанция 89.0 RTL Radio награди Андреас Мюлер от Магдебург с MINI Cooper, съобщи star-motoring.com. Дотук нищо изненадващо, но интересното в случая е, че той успял да спечели мъника, който струва €23 000 с помощта на… пениса си. Той използвал мъжествеността си в конкурс за татуировки на необичайни места. Мюлер се измъчил в салона, но на пениса му вече пише "MINI, който философски споделил: "Ще поболи, но ще мине, а автомобилът ще остане".
Веднага излиза въпроса, каква ли трябва да бъде наградата, ако някой реши да изпише на интимността си друг модел – с повече букви, като Lamborghini Gallardo LP 560-4 Bicolorе или Cadillac CTS-V Black Diamond Edition?! И въобще ще има ли място за такава татуировка?!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт