728 x 90

И Гордън Рамзи си купи LaFerrari?

    Световноизвестният готвач Гордън Рамзи е най-новият собственик на Ferrari LaFerrari? Новината се прокрадна в италианските медии, но все още не е потвърдена от ексцентричният шотландец. След това Рамзи беше забелязан зад волана на LaFerrari в Лондон и после се чу, че колата е негова. Това доведе до поредица въпроси, отправени към Гордън за потвърждение, но

    Световноизвестният готвач Гордън Рамзи е най-новият собственик на Ferrari LaFerrari? Новината се прокрадна в италианските медии, но все още не е потвърдена от ексцентричният шотландец. След това Рамзи беше забелязан зад волана на LaFerrari в Лондон и после се чу, че колата е негова. Това доведе до поредица въпроси, отправени към Гордън за потвърждение, но засега те са без отговор.

    По-запознатите с предпочитанията на Рамзи вече са наясно, че той е запален почитател на колите от Маранело. Досега той е имал 15 Ferrari-та, така че появата на LaFerrari в гаража му не би трябвало да ни учудва. За последно, през 2012 г. той гостува в Маранело, където домакините му организираха ексклузивна обиколка на фабриката, а той си поръча F12 Berlinetta.

    Съпругата му Тана също е фен на Скудерията, а сред притежаваните от тях италиански супер коли попадат 458 Italia и 550 Maranello. Сега остава да разберем дали това LaFerrari е на Рамзи или той още обмисля дали да си купи такова.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт