728 x 90

Христо Стоичков си хареса Infiniti Q30

Христо Стоичков си хареса Infiniti Q30

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се отби на 18 февруари 2016 г. през луксозния шоурум на "Инфинити" в София и си хареса най-новото предложение на марката – Infiniti Q30. Камата оцени по достойнство качествата на премиум компакт кросоувъра, който е удобен за града, има 4×4, а в същото време предлага неповторим лукс. Моделът излезе

Легендата на българския футбол Христо Стоичков се отби на 18 февруари 2016 г. през луксозния шоурум на "Инфинити" в София и си хареса най-новото предложение на марката – Infiniti Q30. Камата оцени по достойнство качествата на премиум компакт кросоувъра, който е удобен за града, има 4×4, а в същото време предлага неповторим лукс.

Моделът излезе на пазара с два бензинови и два дизелови турбо мотори. Основен агрегат е 1,6-литровият бензинов турбо мотор с мощност 122 конски сили и 156 конски сили, а 1.5-литровият турбодизел е със 109 конски сили. По-големият дизел е с работен обем 2,2 литра и мощност 170 конски сили. При по-скъпите версии Premium и Sport се предлага и 2-литровият турбо бензин с 211 конски сили. Всички мотори се предлагат серийно с 6-степенна механична трансмисия, а като опция ще може да се поръчва и 7-степенна предавателна кутия с два съединителя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт