728 x 90

Искате ли да спечелите каската на Мика Хакинен?

Искате ли да спечелите каската на Мика Хакинен?

Искате да спечелите каска на двукратния световен шампион във Формула 1 Мика Хакинен? При това с автограф. Производителят на автомобилни гуми Nokian ви дава тази възможност, при това с оглед условията на надпреварата, участниците от България ще имат предимство. Финландската легенда е посланик на Nokian Tyres и на 6 ноември на профила на компанията в

Искате да спечелите каска на двукратния световен шампион във Формула 1 Мика Хакинен? При това с автограф. Производителят на автомобилни гуми Nokian ви дава тази възможност, при това с оглед условията на надпреварата, участниците от България ще имат предимство.

Финландската легенда е посланик на Nokian Tyres и на 6 ноември на профила на компанията в Instagram стартира игра с феновете, където наградата е вече споменатата каска на Мика. Хакинен вече показа каската си с автограф в новата телевизионна реклама на компанията, за да амбицира допълнително феновете.

А каската на Хакинен ще бъде спечелена от този, който има най-голяма нужда от нея, тъй като кара по най-тежките пътища в Европа.

Nokian Tyres иска да разбере коя е най-тежката пътна отсечка на континента. Участниците трябва да изпратят снимка на най-предизвикателната и тежка пътна отсечка и да я споделят в инстаграм с хаштаг #likeMika. Конкурсът е отворен за кандидати с мейл адреси от Чехия, Полша, Германия, Италия, Франция, България, Румъния, Австрия и Швейцария.

Имайте предвид, че играта ще продължи точно две седмици и ще я намерите в Instagram на nokiantyreseurope.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт