728 x 90

Наследникът на FIAT си организирал фалшиво отвличане

Наследникът на FIAT си организирал фалшиво отвличане

Наследникът на автомобилната империя FIAT Лапо Елкан е бил арестуван в Ню Йорк по обвинение, че е изфабрикувал собственото си отвличане в опит да получи спешно пари от роднините си. Историята е на път да засенчи всички досегашни издънки на 39-годишният внук на Джани Аниели, като досега историите му бяха свързани основно с употреба на

Наследникът на автомобилната империя FIAT Лапо Елкан е бил арестуван в Ню Йорк по обвинение, че е изфабрикувал собственото си отвличане в опит да получи спешно пари от роднините си.

Историята е на път да засенчи всички досегашни издънки на 39-годишният внук на Джани Аниели, като досега историите му бяха свързани основно с употреба на наркотици.

Елкан пристигнал в Ню Йорк в четвъртък и веднага стартирал двудневен купон с алкохол, марихуана, кокаин и проститутки, но в един момент установил, че е останал без пари.

Тогава Лапо се свързал със семейството си и им казал, че е отвлечен, като за да го освободят, похитителите искат 10 000 долара.

Роднините на Елкан се обадили в полицията в Ню Йорк, където започнали разследване и бързо установили, че става въпрос за инсценировка. Така, когато Елкан и един от участниците в купона се явили на уговорената среща, за да приберат парите, полицаите ги арестували. Малко по-късно и двамата са били освободени.

Елкан ръководи компанията за слънчеви очила Italia Independent, както и фирмата за тунинг и доработка на автомобили Garage Italia, но също така е и редовен клиент на полицията.

През 2005 година, малко смъртта на Джани Аниели, Лапо едва не умря от свръхдоза кокаин, а през 2013 при странни обстоятелства той стана жертва на обир, при който изчезнаха бижута на стойност 3,5 милиона евро.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт