728 x 90

Купи ли си Роналдо Bugatti Chiron?

Купи ли си Роналдо Bugatti Chiron?

Звездата на Реал и Португалия Кристиано Роналдо е известен със страстта си към скъпите и бързи автомобили, а една снимка, публикувана в неговия и на Bugatti профили в Instagram породи един сериозен въпрос: Дали Роналдо си е купил Chiron? Интересното е, че на профила на Bugatti този кадър има 65 000 харесвания, а при Роналдо

Звездата на Реал и Португалия Кристиано Роналдо е известен със страстта си към скъпите и бързи автомобили, а една снимка, публикувана в неговия и на Bugatti профили в Instagram породи един сериозен въпрос: Дали Роналдо си е купил Chiron?

Интересното е, че на профила на Bugatti този кадър има 65 000 харесвания, а при Роналдо – над 1,4 милиона, като и в двата случая те продължават да растат.

Роналдо притежава Bugatti Veyron и на няколко пъти е засичан да шофира хиперавтомобила, така че е логично да очакваме, че той ще е в списъка на клиентите и на новия Chiron. Освен това, в неговия случай, проблеми с парите няма.

По-наблюдателните фенове на Bugatti обаче отбелязаха, че колата, пред която се е снимал Роналдо, е с регистрационни номера, които са на самата компания. Така че може би това няма да е точно неговият Chiron или пък предстои да бъде прехвърлен.

Естествено, моментът за появата на тази снимка е отлично подбран. Съвсем наскоро от Bugatti заявиха, че първите бройки на Chiron са произведени и колите поемат към клиентите. Може би сред тях е и новата кола на Роналдо.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт