728 x 90

Dartz пусна на улицата "Черния алигатор"

Латвийската компания Dartz показа на улиците в Рига прототип на модела Black Alligator. Снимките са публикувани във Facebook от шефа на компанията Леонард Янкелович. "Черният алигатор" се прави на базата на Mercedes-AMG GLS 63. 8-цилиндровият 5.5-литров битурбо мотор, който от завода излиза с мощност 585 коня, в необичайната латвийска машина ще има 4 варианта на

Латвийската компания Dartz показа на улиците в Рига прототип на модела Black Alligator. Снимките са публикувани във Facebook от шефа на компанията Леонард Янкелович.

"Черният алигатор" се прави на базата на Mercedes-AMG GLS 63. 8-цилиндровият 5.5-литров битурбо мотор, който от завода излиза с мощност 585 коня, в необичайната латвийска машина ще има 4 варианта на форсиране – 760, 850, 1100 и 1600 конски сили.

Купето се прави от кевлар, а по желание на клиента може да има и бронирана версия с панели от титан с покритие от кевлар. За оформлението на интериора на всяка машина се използват кожите на 18 алигатора и една от риба скат. Dartz Black Alligator ще разполага също така и с волан с копчета от злато и платина, а фирменото лого е украсено с 292 брилянта и два рубина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт