728 x 90

12-цилиндрова прахосмукачка от Aston Martin – шегичка с Dyson?!

12-цилиндрова прахосмукачка от Aston Martin – шегичка с Dyson?!

Шефът на британския производител на супер автомобили Aston Martin Анди Палмър публикува в своя туитър пост с шеговит ескиз на прахосмукачка с V12 двигател. Съобщението идва малко след изявлението на бранда Dyson в лицето на сър Джеймс Дайсън, че неговата компания ще разработи "радикален елмобил". Палмър поздрави Дайсън с присъединяването към "клуба на независимите британски

Шефът на британския производител на супер автомобили Aston Martin Анди Палмър публикува в своя туитър пост с шеговит ескиз на прахосмукачка с V12 двигател. Съобщението идва малко след изявлението на бранда Dyson в лицето на сър Джеймс Дайсън, че неговата компания ще разработи "радикален елмобил".

Палмър поздрави Дайсън с присъединяването към "клуба на независимите британски автомобилни производителИ и добави, че би искал да разшири бизнеса на Aston Martin с производство на прахосмукачки. Сега в гамата на битови електроуреди на Dyson вече има модели с наименование V6 и V8 и затова, появата на 12-цилиндрова версия с логото Aston Martin, според Палмър, е …логична крачка?!

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт