728 x 90

Париж 2018: Peugeot представя четири нови велосипеда

На Автосалон Париж 2018 френският бренд Пежо ще покаже на щанда си и четири нови велосипеда. След премиерата под Айфеловата кула този месец Peugeot пуска в продажба градския електрически велосипед eLC01 от гамата LEGEND с нео ретро дизайн. Peugeot във френската столица ексклузивно ще покаже три нови велосипеда с батерия, вградена в рамката – трекинг

На Автосалон Париж 2018 френският бренд Пежо ще покаже на щанда си и четири нови велосипеда. След премиерата под Айфеловата кула този месец Peugeot пуска в продажба градския електрически велосипед eLC01 от гамата LEGEND с нео ретро дизайн.

Peugeot във френската столица ексклузивно ще покаже три нови велосипеда с батерия, вградена в рамката – трекинг колелата eT01 FS и eT01 PowerTube, както и шосейния велосипед eR02 PowerTube. В България тези превозни средства ще бъдат в продажба онлайн от февруари 2019 г. в електронния магазин на марката – webstore.peugeot.bg.

Новият градски велосипед Peugeot eLC01 (e=електрически, L=LEGEND, C=градски, 01=в горния сегмент на гамата) има всичките характеристики на бестселър със своя нео ретро стил и модерната си технология за електрическо задвижване. Модерен и високотехнологичен, Peugeot eLC01 е лесен за каране.

Оборудван с 8-степенна трансмисия, той има пробег до 70 км. Компактната му рамка и 24-инчови колела улесняват управлението и пъргавината му в града, подплатената седалка гарантира цялостен комфорт, дисковите спирачки осигуряват безопасност и сигурност. Той е и практичен със своята стойка за багаж Racktime за бързо закрепване на чанти.

Неподвластният на времето и отличителен стил, създаден от Peugeot Design Lab, надгражда над 130-годишната история на Peugeot Cycles. Архитектурата на рамката с единична опора, която вгражда задната вилка и опората й в стойка за багаж, е директно вдъхновена от легендарните велосипеди на Пежо от 50-е, 60-е и 70-е години на миналия век.

Характерният венец с „три лъва“ предефинира един от най-емблематичните компоненти на Peugeot. Велосипедът е наличен в бял, син, оранжев, зелен и виолетов цвят. Шахматният му мотив символизира епичната история на Peugeot Cycles.

Колелото eLC01 допълва гамата велосипеди PEUGEOT LEGEND и подобрява предложенията на Peugeot e-Bikes. И той бъде изложен пред публиката от 4 октомври на Автомобилния салон в Париж.

Там ще бъдат представени и колелата eT01 FS, eT01 и eR02 на Пежо (e=електрически, T=трекинг/ R=шосеен, FS=пълно окачване, 02=средния сегмент, PowerTube=батерия, вградена в рамката). Технологичните модели от гамата на Peugeot Cycles (новите трекинг и шосейни велосипеди, оборудвани с вградена в рамката батерия Bosch PowerTube) са бъдещето на електрическите велосипеди.

Моделите Peugeot eT01 PowerTube са многофункционални трекинг велосипеди с електрическо задвижване. eT01 FS ( Full Suspension) е оборудван със задно окачване в допълнение към предните амортисьори.

Рамката на eT01 е налична във вариант mixte или gent с предно окачване за всички модели. eR02 PowerTube е електрически шосеен велосипед, който позволява на колоездачите да удължат пътуването си и да се справят с легендарните планински проходи. Той е наличен във вариант с шосейно или плоско кормило.

Дизайнът му е оптимизиран чрез поставянето на най-новото поколение батерии Bosch в рамката. Техният нисък център на тежестта придава на велосипеда по-добър баланс и пъргавина. Монтирането на батерията отгоре я предпазва от изхвърчащи камъчета. Моторите Bosch гарантират добро функциониране и надеждност.

Представени ексклузивно на 4 октомври на Автосалон Париж 2018, тези нови велосипеди с вградена в рамката батерия ще бъдат пуснати в продажба в началото на 2019 гodina. Те ще допълнят гамата на Пежо с вградени в рамката батерии, включваща планинските велосипеди eM02 и eM02 FS PowerTube, които вече са в продажба.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт