728 x 90

Continental е един от основните партньори на "Тур дьо Франс"

Continental е един от основните партньори на "Тур дьо Франс"

На 6 юли, от момента на старта на "Тур дьо Франс" в Брюксел, за компания Continental започва първата година в качеството на един от петте генерални партньора в знаменитото велоприключение – редом до LCL, E.Leclerc, Krys и Skoda. Едно от преимуществата на тази роля е разширяване представянето на бренда, в това число по време на

На 6 юли, от момента на старта на "Тур дьо Франс" в Брюксел, за компания Continental започва първата година в качеството на един от петте генерални партньора в знаменитото велоприключение – редом до LCL, E.Leclerc, Krys и Skoda. Едно от преимуществата на тази роля е разширяване представянето на бренда, в това число по време на награждването на победителите във всеки етап.

През миналата година Continental беше "младши" партньор на легендарното състезание и официален доставчик на гуми за някои от велосипедите. През 2019 г. шест отбора в Тур дьо Франс – Sky, FDj, Movistar, Bahrain-Merida, Katusha-Alpecin и Sunwebj, ще се състезават с гумите Continental Competition Pro LTD, специално разработени и произведени ръчно в Корбах (Германия). Същевременно официалните автомобили от съпровода ще използват модела Continental PremiumContact 6, който пък се произвежда във Франция.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт