728 x 90

Peugeot с още 8 нови трекинг и шосейни eлектрически велосипеди

Най-новите трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с изчистени, характерни линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с удобно предно окачване, тип амортисьорна вилка, като задно окачване също е възможно за определени модели. Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от

Най-новите трекинг и шосейни електрически велосипеди на Peugeot са оборудвани с батерия BOSCH PowerTube, вградена в рамката, и се отличават с изчистени, характерни линии. Шестте функционални трекинг е-велосипеда са с удобно предно окачване, тип амортисьорна вилка, като задно окачване също е възможно за определени модели. Два шосейни електрически велосипеда допълват гамата, носейки същата технология от ново поколение, на тези, които желаят да преодолеят най-предизвикателните маршрути.

Цялата гама високотехнологични велосипеди е оборудвана с компактната батерия BOSCH 500 Wh PowerTube, елегантно интегрирана в рамката. Тази конфигурация осигурява нисък център на тежестта на велосипедите за оптимален баланс и пъргавина. Батерията се изважда лесно от горната страна на долната тръба, което гарантира постоянната й защита от издадените части.

Колоезденето нагоре или надолу по наклон е еднакво динамично, благодарение на двигателя BOSCH Active Line Plus, който предоставя незабавна мощност на трекинг велосипеда PEUGEOT eT01 и на шосейния eR02. Тези нови електрически велосипеди довършват гамата PEUGEOT PowerTube, започната с планинските велосипеди eM02 и eM02 FS.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт