728 x 90

Валентино Роси започна сезона с победа

Валентино Роси започна сезона с победа

9-кратният световен шампион по мотоциклетизъм Валентино Роси с Yamaha стартира с победа в Гран при на Катар сезон 2015 в MotoGP, след като спечели страхотния двубой до финала с Андреа Довициозо с Ducati. Италианският тим се върна в челото на класирането, а на финала Довициозо остана на 0,174 секунди от Роси. Трети завърши другият пилот

9-кратният световен шампион по мотоциклетизъм Валентино Роси с Yamaha стартира с победа в Гран при на Катар сезон 2015 в MotoGP, след като спечели страхотния двубой до финала с Андреа Довициозо с Ducati. Италианският тим се върна в челото на класирането, а на финала Довициозо остана на 0,174 секунди от Роси.

Трети завърши другият пилот на Ducati Андреа Ианоне, който пък победи със съвсем малко Хорхе Лоренсо. Ианоне остана на 2,250 секунди от Роси, а Лоренсо – на 2,707 зад съотборника си в Yamaha. Петата позиция спечели Марк Маркес, който допусна грешка още в първия завой след старта и остана последен, но след това успя да си пробие път напред, за да завърши на 7 секунди зад Роси. Другият пилот на Honda Дани Педроса допълни Топ 6 в Катар.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт