728 x 90

Скутерът Peugeot Kisbee идва у нас за Нова година

Той е малък, симпатичен и сръчен. Казва се Kisbee и е най-новото попълнение в гамата Peugeot. Създаден специално за града, компактен и икономичен, той ще бъде първият скутер с новия Лъв на Марката.Месеците минават неусетно за Peugeot. След Tweet през пролетта и Vivacity 125 в началото на лятото, Kisbee 50 пристига с настъпването на есента.

Той е малък, симпатичен и сръчен. Казва се Kisbee и е най-новото попълнение в гамата Peugeot. Създаден специално за града, компактен и икономичен, той ще бъде първият скутер с новия Лъв на Марката.
Месеците минават неусетно за Peugeot. След Tweet през пролетта и Vivacity 125 в началото на лятото, Kisbee 50 пристига с настъпването на есента. Третият нов модел за тази година е позициониран в стратегическия сегмент на компактните скутери от нисък клас, който представлява 40% от европейските продажби 50 см³ и в който Peugeot има пазарен дял от 19%.
Доказан специалист в този клас, Peugeot продължава традицията на икономичните скутери като STL, Vivacity, Zenith, Ludix, V-Clic или (New) Vivacity, всеки от които е бил в топ 5 на продажбите във Франция.
Kisbee има същите намерения и ще се продава заедно с  Ludix, V-Clic и Vivacity. Изключителното му предложение няма да остави никого равнодушен, особено клиентите с по-малки възможности, които се нуждаят от симпатичен, надежден и удобен скутер за своето ежедневие.
Kisbee е модерен и динамичен и ще бъде оборудван с новия икономичен 4-тактов двигател: разходът от 2,8 л/100 км осигурява забележителна автономия от 200 км при обем на резервоара 6,5 л. Новият скутер има общо 8 подобрения, които гарантират качество и удобство:
1. Нов картер – нов ауспух
2. Нова двигателна глава
3. Карбуратор с нагревател
4. Ново, по-леко, бутало
5. Нова трансмисия
6. Нови втулки
7. Нов въздушен филтър
По отношение на стила, Kisbee залага на свежите тонове. Предлаганите 4 цвята, синьо (Celest Blue), оранжево (Coral Orange), бяло (Polar White) и черно (Pearl Black), подчертават неговата елегантност и високото качество на изпълнение : хромиран фар, алуминиеви джанти, тониран обтекател, алуминиева ръкохватка за пътника и др. Kisbee поставя нови стандарти в началото на гамата.
Kisbee е функционален и лесен за използване и се отличава както с компактни размери, така и с големи възможности за транспортиране на багаж. Забележителният за категорията багажник може да побере всяка интегрална каска. Равният под е удобен за превозване на обемисти предмети. Куките за чанти и за каска (2) допълват удобствата „на борда“, а за най-взискателните се предлага допълнителна кутия с обем 30 или 34 литра.
Kisbee е приятен за управление, ловък и лек (85 кг), но също така удобен и сигурен. Високото ниво на ергономичност гарантира удобство на всеки водач, независимо от ръста му. Между седалката и пода има близо 45 см разстояние, което осигурява естествено положение на тялото. Пътникът ще се чувства не по-малко добре, защото двойната седалка е достатъчно мека, а и разполага с две сгъваеми степенки, изключително предложение за категорията.
Пътното поведение на Kisbee е безупречно, благодарение на колелата 12″ и на спирачния диск с диаметър 170 мм. Той разполага и с мигач, нещо което дори високият клас не винаги предлага.
Новият скутер излиза на пазара с много атрактивна цена от 1199 евро за Франция и забележително ниво на оборудване. Той вече се определя като един от бъдещите фаворити на пазара 50 см³ и като кандидат за топ 5 на Европа.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт