728 x 90

Triumph с три нови модела за EICMA 2011

Speed Triple R, Tiger Explorer 1200 и Steve McQueen Edition са трите нови предложения към феновете на двуколесните машини от британския производител Triumph. Първото от тях – 2012 Speed Triple R, ще разполага с нова предна вилка Ohlins NIX30, задни амортисьори TTX36 и алуминиеви джанти с пет спици, които са по-леки от тези на предшественика

Speed Triple R, Tiger Explorer 1200 и Steve McQueen Edition са трите нови предложения към феновете на двуколесните машини от британския производител Triumph. Първото от тях – 2012 Speed Triple R, ще разполага с нова предна вилка Ohlins NIX30, задни амортисьори TTX36 и алуминиеви джанти с пет спици, които са по-леки от тези на предшественика с 3,5 килограма. За по-доброто представяне на байка на пътя ще се грижи и нова 4-бутална спирачна система от Brembo, като опция към която щe се предлага и анти-блокираща система ABS.
Следващият нов представител на моделната гама на Triumph е обновеният Tiger Explorer 1200, за който обаче информацията е изключително оскъдна. Засега е ясно, че машината ще се задвижва отново от 3-цилиндров редови двигател с работен обем от 1200 куб.см., а като новост може да се посочат безжичното управление на подаването на газ и вече серийните асистиращи системи ABS и ESP. Последният нов модел от компанията носи името Steve McQueen Edition и е направен в чест на знаменития американски актьор от миналото Стив МакКуин. За вдъхновение инженерите на фирмата са използвали личния автомобил на Стив – Trophy TR6, от който са пренесени матово-зеления цвят и множеството черни елементи. На няколко места по мотора може да бъде открито стилизирано ретро лого на Triumph, както и инициалите на актьора. Като специална серия, Steve McQueen Edition ще бъде произведен в едва 1100 бройки, а продажбата им ще стартира почти веднага след специализирания мотоциклетен салон EICMA в началото на следващия месец. Именно на това изложение ще станат ясни и всички подробности около горните три байка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт