728 x 90

„Джентълмени” с мотори посрещнаха легендарните Europe

    Легендарната група Europe пристигна късно снощи на летище София за своя първи концерт в столицата. Любимата банда на поколения наред бе посрещната от членовете на столичния мото клуб Gentlemen MC. Мотористите бяха спретнали неочаквана изненада с мотоциклетите си за музикантите от Europe. Летище София се разтресе от звука на мощните мотори, които се наредиха като

    Легендарната група Europe пристигна късно снощи на летище София за своя първи концерт в столицата. Любимата банда на поколения наред бе посрещната от членовете на столичния мото клуб Gentlemen MC. Мотористите бяха спретнали неочаквана изненада с мотоциклетите си за музикантите от Europe. Летище София се разтресе от звука на мощните мотори, които се наредиха като кордон около автомобилите, с които бандата щеше да пътува до хотела си.
    С огромно нетърпение Джентълмените чакаха групата, а когато тя най-накрая пристигна, разгърнаха цялата си прелест от кожени елеци и големи, лъскави мотори. Басистът Джон Левен бе поразен от красотата на машините и дори се престраши да яхне две от тях. Струва ни се, че той ще си тръгне от България с мотор. Оказа се, че самият той е бил моторист преди години, но с офроуд мотоциклет. След инцидент за съжаление приключва двуколесните саги. Пътуването на Europe от летището до хотела бе истинска красота и наслада за окото. Стегнат и подреден кордон от моторите на мото клуб Gentlemen MC изпроводи бандата, а гледаката беше като на филм. След като се настаниха, Europe бяха поканени като официални гости в клубната къща на Джентълмените. Макар и късно, макар и изморени от пътуването, групата пое към Банкя. По молба на бандата музикалният фон бе българската музика, тъй като за пръв път идват в нашата страна и бяха любопитни да чуят нещо различно от рок стереотипите.
    Когато чуха песните на Валя Балканска, български нородни хорове и гайди, групата настръхна и остана безмълвна пред историческата българска народна музика. Когато ги попитахме „Очаквахте ли такова посрещане”, отговът бе очакван – изпълнени с изненада и вълнение, никой от тях не бе и подозирал, че ще получат такова посрещане в София. Усмивките на лицата им показваха само радостта на музикантите да се срещнат с мотористите и да прекарат няколко часа в релаксираща компания. Очакваме изпълнението на Europe с нетърпение. Остават броени часове. Концертът е в зала Фестивална от 20:00 часа. Ако искате и вие да видите легендите на живо – все още имате тази възможност.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт