728 x 90

Vilner Custom Bike Bulldog за Speed Triple на Triumph (+видео)

Мотоциклетът Speed Triple на Triumph се появява се през 1994 година. Тенденцията в развитето му е:  по-агресивна визия и нарастване на големината на фаровете. Speed Triple е най-популярният модел на Triumph. В по-новите модели моторът има по-наперен и агресивен външен вид, но като цяло фабричните промени по модела в течение на годините са по британски

Мотоциклетът Speed Triple на Triumph се появява се през 1994 година. Тенденцията в развитето му е:  по-агресивна визия и нарастване на големината на фаровете. Speed Triple е най-популярният модел на Triumph. В по-новите модели моторът има по-наперен и агресивен външен вид, но като цяло фабричните промени по модела в течение на годините са по британски семпли. Българите от Vilner преправят модела на британската фирма (основана от немци) за руски клиент.
Резултатът е BULLDOG. Клиентът желае неговия Speed Triple модел 2011 да стане неузнаваем. Работният процес започва със скици и 3D модел. С добавяне на нови детайли външният вид става по-масивен и аеродинамичен. Двата предни фара се заместват с един, за който се изработвaт стойка и кутия. Огледалата са сменени и са продължение на кормилото.
Добавените странични детайли коренно променят силуета на мотора. Те са свързани в долната си част с още един детайл. Тази оптична иновация и специфичната форма на допълненията напомнят излъчването на кучетата от породата английски булдог, от където идва и името на бутиковия мотор. За по-атлетично тяло е преработена и стойката за номера. В допълнителни детайли се вграждат и мигачите. Булдогът получава и нови Racing джанти OZ. Ауспусите са боядисани в черно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт