728 x 90

Honda пусна мотоциклета от "Скайфол" на благотворителен търг

    Honda ще дари мотоциклета Honda CRF250, който Даниел Крейг кара в новия филм за Агент 007 "Координати Скайфол".  Очуканата кросарка е вече в eBay и ще бъде там до четвъртък – 22 ноември.Honda е партньор на филма за Джеймс Бонд и се надява, че цената на машината ще стигне няколко десетки хиляди паунда, които ще

    Honda ще дари мотоциклета Honda CRF250, който Даниел Крейг кара в новия филм за Агент 007 "Координати Скайфол".  Очуканата кросарка е вече в eBay и ще бъде там до четвъртък – 22 ноември.
    Honda е партньор на филма за Джеймс Бонд и се надява, че цената на машината ще стигне няколко десетки хиляди паунда, които ще бъдат дарени на организацията на BBC "Деца в нужда".
    Мениджърът на "Хонда-Великобритания" по корпоративни комуникации Фиона Койл казва: "Ние сме доволни, че можем да помогнем с такъв уникален и вълнуващ мотор. Оригиналните неща, свързани с филмите за Бонд винаги са били много интересни и търсени и ние се надяваме, че с мотоциклета уличен търговец от 007 ще се съберат доста пари за благородната кауза".

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт