728 x 90

Електрически круизър Enorm Ebike (+видео)

    Австрийската компания Enorm Ebike е една от първите производители на електрически байкове, които се решиха да пуснат на пазара круизър на ток – най-консервативните машини в класа на мотоциклетите. Фирмата има в портфолиото си вече осем модела електромотори.Последната разработка на Enorm Ebike е V3 Bullet, който представлява смесица от велосипед и електрически байк. Акумулаторният блок

    Австрийската компания Enorm Ebike е една от първите производители на електрически байкове, които се решиха да пуснат на пазара круизър на ток – най-консервативните машини в класа на мотоциклетите. Фирмата има в портфолиото си вече осем модела електромотори.
    Последната разработка на Enorm Ebike е V3 Bullet, който представлява смесица от велосипед и електрически байк. Акумулаторният блок с обем 30 ампера е пъхнат в алуминиевата рама. Чрез тази батерия возилото изминава с едно зареждане 100 км. От батерията, докато карате, може да зареждате и мобилния си телефон. Ако все пак акумулаторите се изпразнят, водача има възможност да продължи да се движи като подкара електрическия мотоцикет като обикновен велосипед.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт