728 x 90

Мото салон 2015: Скутери и велосипеди от Peugeot

По време на първия Мото салон София 2015, който ще се състои от 18 до 22 февруари в Интер Експо Център, София Франс Ауто ще представи най-новата си гама скутери и велосипеди Peugeot. В експозицията на своя щанд с площ от 106 м2 ще бъдат изложени 10 скутера и 5 велосипеда. Скутерите и мотопедите на

По време на първия Мото салон София 2015, който ще се състои от 18 до 22 февруари в Интер Експо Център, София Франс Ауто ще представи най-новата си гама скутери и велосипеди Peugeot. В експозицията на своя щанд с площ от 106 м2 ще бъдат изложени 10 скутера и 5 велосипеда.

Скутерите и мотопедите на Peugeot винаги са били символ на градската мобилност. Така е и у нас, тъй като официалният вносител на марката у нас – София Франс Ауто са лидери в продажбите на 50-кубикови скутери в България. За миналата година са продадени 145 машини.

Премиера за България ще бъде скутерът Django. Освен него, посетителите ще имат възможността да видят още Metropolis, Satelis, E-Vivacity, Vivacity, Tweet, Kisbee, Speedfight3, Jet Force C-tech, Vogue, както и велосипеди – градският AU01, електрическият CE122, CT03 трекинг и планинските M02 и M03.

София Франс Ауто предлага изгодна възможност за покупка на лизинг за скутери от 12 до 36 месеца, а за велосипеди – за 12 месеца. При закупуване на лизинг не се изисква сключване застраховка Автокаско.

Всички скутери и велосипеди на Peugeot разполагат с двугодишна производствена гаранция. На щанда си Peugeot ще предлага разнообразни аксесоари за феновете си.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт