728 x 90

В събота "Обратен ефект" за мотосезон 2015 в София

    По традиция мотосезон 2015 в София се открива в последната събота на месец март. Организацията за пореден път е от мотоклуб GENTLEMEN MC, със съдействието на всички софийски мотоклубове и Столична община. Мотото на новия мотосезон е "Животът е безценен. Пази моториста". Събитието започва в 10 ч. сутринта пред храм паметник "Алекасндър Невски". В 12

    По традиция мотосезон 2015 в София се открива в последната събота на месец март. Организацията за пореден път е от мотоклуб GENTLEMEN MC, със съдействието на всички софийски мотоклубове и Столична община.

    Мотото на новия мотосезон е "Животът е безценен. Пази моториста". Събитието започва в 10 ч. сутринта пред храм паметник "Алекасндър Невски". В 12 ч. шествието организирано и дисциплинирано ще потегли по маршрут: пл. “Ал.Невски“, ул. “Оборище“, бул. “В.Левски“, бул. “Цар Освободител“, бул. “Цариградско шосе“,  бул. “П.Яворов“, бул. "Н.Вапцаров, бул. "Черни връх", бул."България", резиденция „Бояна“.

    Мотористите ще бъдат предвождани от камион-сцена, на който под жицата на рока на група „Обратен ефект”, шествието ще пристигне пред резиденция Бояна, където ги очаква впечатляваща програма. Около 14 ч. започват състезания на скоростната отсечка в едното платно на околовръстния път – за най-бърз моторист в няколко класа според кубатурата, а също и за най-красив мотор.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт