728 x 90

Калашников демонстрира концепт на летящ мотоциклет (видео)

Калашников демонстрира концепт на летящ мотоциклет (видео)

Военно-промишленият концерн Калашников разпространи видео, демонстриращо в действие прототип лек летателен апарат. Подробности за концептуалния летящ мотоциклет засега не се съобщават. Калашников е специализирана компания за производство на ловно и бойно стрелково оръжие. Освен това, фирмата се занимава с разработка на безпилотни летателни апарати и дистанционно управляеми боеви модули. През август Калашников показа електрически мотоциклет

Военно-промишленият концерн Калашников разпространи видео, демонстриращо в действие прототип лек летателен апарат. Подробности за концептуалния летящ мотоциклет засега не се съобщават.

Калашников е специализирана компания за производство на ловно и бойно стрелково оръжие. Освен това, фирмата се занимава с разработка на безпилотни летателни апарати и дистанционно управляеми боеви модули.

През август Калашников показа електрически мотоциклет за пътните и патрулиращите полицаи. Моделите се задвижват от елмотори с мощност 15 киловата (20 к.с.) и имат възможност за преход от 150 км без презареждане.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт