728 x 90

Harley-Davidson изкара FXDR 114 – мощност в излишък (видео)

    Harley-Davidson показа новия FXDR 114 – агресивен мотоциклет, преминал през сериозна техническа подготовка. Този безпощаден круизер е като кръстоска между драг състезател и изтребител и се вписва идеално в Softail гамата на Harley-Davidson. Той е комбинация от неумолимата мощност, идваща от Milwaukee-Eight 114 двигателя, и леките алуминиеви и композитни елементи, от които е направено тялото

    Harley-Davidson показа новия FXDR 114 – агресивен мотоциклет, преминал през сериозна техническа подготовка. Този безпощаден круизер е като кръстоска между драг състезател и изтребител и се вписва идеално в Softail гамата на Harley-Davidson. Той е комбинация от неумолимата мощност, идваща от Milwaukee-Eight 114 двигателя, и леките алуминиеви и композитни елементи, от които е направено тялото му.

    “Този мотоциклет ти носи истинско удоволствие” – каза Дейвид Лац, главен продуктов мениджър на Harley-Davidson: “FXDR 114 използва успешното Softail шаси и мощността на Milwaukee-Eight 114, премиум предно и задно окачване и цял набор от нови олекотени компоненти и материали. Този мощен круизер има изключителни характеристики по отношение на поведението си на пътя и е наистина страхотен за каране.”

    FXDR 114 е десетият мотоциклет на Harley-Davidson, базиран на Softail платформата, представена през 2018 година, и е най-новият от поредицата от 100 нови модела, които компанията планира да пусне на пазара до 2027 година. FXDR определено не крие, че държи на представянето и това си личи и в дизайна.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт