728 x 90

Honda ще подкрепи мото-училището за безопасност на Sofia Riders

Honda ще подкрепи мото-училището за безопасност на Sofia Riders

Sofia Riders – една от най-внушителните мотоциклетни организации в България, ни кани на първото издание на мото-училище за безопасност Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът на Sofia Ring Mall. Като една от най-безопасните марки в света Honda се включва в начинанието с

Sofia Riders – една от най-внушителните мотоциклетни организации в България, ни кани на първото издание на мото-училище за безопасност Sofia Riders Motorcycle Safety School. Началото е на 2 септември от 10:00 часа, а мястото на срещата – VIP-паркингът на Sofia Ring Mall.

Като една от най-безопасните марки в света Honda се включва в начинанието с CBR500 RA – отлична възможност за първи досег на начинаещите мотоциклетисти с истинския спорт. Тя е с 2-цилиндров 471-кубиков двигател с макс. мощност 48 к.с. и се харесва и на опитни ездачи, които търсят алтернатива на по-скъпите и по-големи спортни машини. Цената й започва от 12 999 лв. с ДДС.

Програмата на събитието включва презентация за безопасно шофиране, за значимост на екипировката, за реакция при инцидент и др. Стартът на практическата част е предвиден за 14:00 ч., а най-добрите ще получат много и разнообразни награди от Хонда, както и талон за 30% отстъпка за Годишен технически преглед в автомобилен център „Астреко“, част от „Астреко холдинг“, в чието портфолио влиза и „Бултрако“ АД, официален представител на Honda в България.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт