728 x 90

И Tarform извади електрически мотоциклет

Бройката на компаниите, които произвеждат електрически мотоциклети, постоянно се увеличава. Такава е и Tarform – фирма с централи в Ню Йорк и Стокхолм, която анонсира своя първи модел. Едноименният байк с ретро визия е достъпен за предварителни поръчки, зарежда се от батерии и може да премине без презареждане 90 мили. Цените започват от $18 000

Бройката на компаниите, които произвеждат електрически мотоциклети, постоянно се увеличава. Такава е и Tarform – фирма с централи в Ню Йорк и Стокхолм, която анонсира своя първи модел. Едноименният байк с ретро визия е достъпен за предварителни поръчки, зарежда се от батерии и може да премине без презареждане 90 мили.

Цените започват от $18 000 за стандартния модел, като е достъпно и колекционерско издание. Дизайнът на моторът е пълен с ретро елементи.

Tarform е изготвен от 3D-печатни детайли, но кожената седалка и бронзовият кръг около приборния панел говорят, че дизайнерът обича стари вещи – Тарас Кравчук е известен още с работата си в Spotify, Google, T-Mobile и като проектант на мебели. Електрическият мотоциклет е тих и бърз, но все още е скъпичък и ще трябва да почака следващата еволюция на батериите.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт