728 x 90

Видео обзор: Над 200 хиляди посетиха Intermot 2018 в Кьолн

    Повече от 220 хиляди души от стотина държави по света посетиха в началото на месец октомври Кьолнския мотосалон Intermot 2018 и това е своеобразен рекорд за последното десетилетие. И всичко това – 10% ръст на посещаемостта, независимо от неголямото количество световни премиери. Това се дължи на активността на бизнес аудиторията, ориентирана към склъчване на договори

    Повече от 220 хиляди души от стотина държави по света посетиха в началото на месец октомври Кьолнския мотосалон Intermot 2018 и това е своеобразен рекорд за последното десетилетие. И всичко това – 10% ръст на посещаемостта, независимо от неголямото количество световни премиери.

    Това се дължи на активността на бизнес аудиторията, ориентирана към склъчване на договори – факт, който говори за изход на европейската мотоциклетна индустрия от кризата.  Една от най-интересните през тази година експозиции от мотосалона в Кьолн стана международната изложба INTERMOT Customized, в рамките на която по традиция се провежда Световният шампионат по персонализация AWD World Championship of Custom Bike Building.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт